Select Page

Du har et hjem, som du går op i. Som du selv har designet helt fra bunden. Og du går op i at dit hjem er ryddeligt og nydeligt. Det betyder meget for dig.

Men du vil også gerne have en hund – til at holde dig selv eller familien med selskab. Og du vil gerne have en race, der kan passe ind i dit hjem.

Selvom du ikke lider af rengøringsvanvid, så ønsker du ikke at have beskidte hundepoter fra en stor hund væltende rundt i dit velindrettede hjem.

Men hvad skal du gøre ved det – du ønsker dig jo faktisk også en hund?

Svaret kan være en bichon frisé. Gå videre til denne side, og læs om bichonfrisé. Eller læs med her.

En bichon frisé er en familievenlig og nem hund at have i et pænt hjem

Svaret på dit spørgsmål kunne godt være en race som en bichon frisé. Det er en ret lille race, der både er familievenlig, børnevenlig og lærenem. Og fordi den ikke er så stor, kan du nemt holde styr på den i et hjem, som du gerne vil kunne holde pænt.

Det er en ret aktiv race, så du vil få en glad og entusiastisk legekammerat for dig selv – og for dine eventuelle børn. Faktisk har racen været cirkushund engang, så der er garanti for underholdning.

Men den er også forandringsparat, så selvom du ikke har tid til at gå ti kilometer med den hver dag, kan den sagtens klare sig med mindre. Det er en perfekt selskabshund, og kan også sagtens trives i en lejlighed.

Vælger du således en bichon frisé har samtidig sikret dig, at det er en hund, som du godt passe ind i dit pæne hjem.