Select Page

Det nordiske design er meget moderne i flere dele af verden, men også særligt her hjemme i Danmark. Det nordiske design er ofte præget et udtryk, der er lyst og stilrent. Der findes flere steder, hvor du kan finde inspiration til en nordisk indretning. Det kan også være, du ønsker at drage inspiration til din indretning fra andre lande, og måske du kan få indretningsinspiration på din næste rejse.

Nyd ferien og sug inspiration til dig

Hvis du tager på charterrejser, tænker du måske oftest på at slappe af, få noget sol og hygge dig med dem, som du rejser med. Du kan faktisk også bruge noget af din ferie på at finde inspiration til din indretning hjemme i Danmark. Du kan finde nogle charterrejser på dette link https://www.spies.dk/rejser/charterrejser, og eventuelt rejse til et land, som du finder interessant at undersøge. Diverse land lægger nemlig ofte fokus på forskellige ting i deres liv, som nogle gange kan afspejles i deres indretning.

Hvor finder du inspirationen?

Som nævnt kunne det være en god ide at besøge et land, som du finder interessant. Du kan for eksempel finde inspiration til indretning i den måde, andre lande indretter sig. Det kan være du bliver drevet af en hel ny stil, eller måske du finder noget, der kunne matche din nordiske stil hjemme i Danmark. Med de ekstra fifs her og der, kan det sandsynligvis gøre din bolig mere personlig og hjemlig for dig at være i.

Måske du på dine ferie også bevæger dig meget ude i naturen, hvor du også kan drage inspiration. Nogle gange er nordisk design også præget af en stilrent design med naturlige interiørdesigns, og det kan være, du finder inspiration til naturlige materialer, der kan pynte i dit hjem. Det kan også være, at du finder inspiration til farvevalg i din indretning.