Select Page

Engang imellem trænger ens hjem til et nyt look, men det kan godt være svært at finde ud af, hvad det look skal være. Hvis det er sådan, du har det, mangler du måske lidt inspiration. Med inspiration kan man få nye idéer, og det kan sætte gang i dit ønske om ny indretning.

Kaktus tema

Idéer kommer ikke ud af ingenting

Selvom det nogle gange kan føles sådan, kommer idéer aldrig ud af ingenting. De vokser altid ud af et eller andet, og derfor har du brug for at samle information for at kunne få en idé. En idé er ofte kombinationer af information, man har set, men som altså er blevet sammensat på ny af dig, så det bliver til din helt egen idé. Hvis du ikke har tilgang til noget nyt information, vil din hjerne blive ved med at køre i tomgang, fordi den ikke hat noget nyt at arbejde med. Information behøver ikke være direkte research; det kan være alt fra nye sanseindtryk til at se en ny tv-serie.

Find inspiration online

Der er mange mennesker, der i dag finder deres inspiration online, fordi der er så mange forskellige oplysninger tilgængelige. Du kan finde noget om boligindretning på sociale medier, på online shopping sider og på hjemmesider, der direkte handler om boligindretning. Der er mange ting at se, og du vil aldrig kunne gå hele internettet igennem. Du kan finde inspiration til boligindretning og flere andre ting hos NORU, så du kan blive inspireret og gå i gang med din nye indretning.

Prøv noget nyt

Det er ikke farligt at prøve noget nyt. Hvis du stiller dit møbel et sted, hvor du ikke kan lide det, kan du jo bare flytte det tilbage; mere permanent er det ikke. Du skal ikke være bange for at se stile af indretning, du ikke har set før, fordi de stile kan netop være den brik, du mangler i dit puslespil for at skabe en ny idé. Det hjælper også at se noget, du ikke kan lide, fordi du så trods alt ved, hvad du ikke skal gøre.

Indretning af kontor

Inspiration 

Inspiration er nødvendigt, og det er noget, der naturligt kommer til os, når vi har nok information til at gøre det. Uden nye oplysninger får vi ingen idéer, da vi ikke har noget at bygge det på. Søg ny information, så du kan få nye idéer, og så er den rette indretningsstil for dig ikke langt væk.