Select Page

Alle mennesker har brug for et garderobeskab, uanset hvor lidt eller hvor meget tøj man har. Har man rigtig meget, kan der måske være brug for to. Det er vigtigt med et garderobeskab, da alt andet vil være noget værre rod. Tøj hører ikke til på gulvet; det hører til i skabet!

Tøj i skuffe

Plads til det hele

Når du skal vælge garderobeskab, er det vigtigt, at der er plads til det hele. Du skal tænke over, om det skal være dit eget skab, eller om det er noget, du skal dele med din partner. I så fald skal du jo bruge mere plads. Det er super træls, hvis der ikke er plads til det hele; så skal du måske til at sortere ud i dit tøj, så det alt sammen kan være det. Det er også værd at overveje, om du vil have dine sko i skabet, fordi så skal der også lige være plads til det. Nogle skabe kommer med en indbygget skohylde, og ved andre skabe kan du eventuelt stille skoene i bunden.

Bøjler eller hylder?

Du skal også tænke over, om du vil have god plads til at hænge tøj på bøjler, eller om du foretrækker skuffer og hylder. Der er fordele ved begge dele. Når du har dit tøj på hylder, kan du have mere tøj på mindre plads, end hvis du vælger bøjler. På den anden side er det nemmere at se, hvad for noget tøj man har, når det hænger på bøjle, og så behøver man heller ikke at folde det sammen. De fleste foretrækker dog en kombination, så noget hænger på bøjle, såsom skjorter og kjoler, og andre ting er på hylder og i skuffer. Nogle kan godt lide, at alle deres trøjer hænger på bøjle, og så ligger resten af tøjet på hylder.

Tøj på bøjle

Dit skab

Der skal være plads til det hele i dit skab; alle dine sko, alle dine strømper, og alt dit yndlingstøj fra Closed, eller hvilket mærke, du nu foretrækker. Det er som sagt vigtigt med et godt garderobeskab, og det skal gerne være nemt og funktionelt, så du hurtigt kan trække i tøjet om morgenen.