Select Page

Hvis du ejer en kat, ser du den sikkert ikke som blot et kæledyr. Nej, den er en del af familien. Derfor er det også kun naturligt, at du ønsker at give den de bedste betingelser for et godt liv. En stor del af dette er at give din kat den rette mad. På den måde får den de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, som den har brug for.

Vælg den type kattemad, der passer til netop din kat

Når du gerne vil give din kat det bedste af det bedste, skal du starte med at vælge den type kattemad, der passer bedst til den type, som din kat er. Det er nemlig forskelligt fra race til race, hvilken slags foder, der må anses som det bedste.

Derudover er din kats alder naturligvis også en stor faktor i forhold til, hvilken slags foder du skal vælge. Der er forskel på, hvad henholdsvis en lille killing og så en fuldvoksen kat bør spise.

Derudover bør du også overveje din kats aktivitetsniveau. Nogle katte er meget aktive, hvorimod andre er mere afslappede. Det vil typisk også høre sammen med, om din kat er mest inde eller ude. Det er vigtigt, at du finder det rette foder, der understøtter din kats aktivitetsniveau.

Vælg blandt flere smage

Når du skal købe foder, har du også mulighed for at vælge blandt flere forskellige typer smag. På den måde kan du sørge for, at din kat får en smagsvariant, den godt kan lide. Det giver dig også mulighed for at forsøge med en anden smagsvariant, hvis du oplever, at din kat ikke kan lide dens nuværende foders smag.

Kattemad til alle slags budgetter

En sidste overvejelse, når du skal købe kattefoder, er naturligvis, at foderet skal holde sig inden for dit budget. Derfor skal du naturligvis også overveje det økonomiske aspekt, når du skal udvælge noget foder til din kat. Du skal have råd til at fodre din kat året rundt.

Hvis du gerne vil spare nogle penge på kattemaden, kan det ofte være en fordel at vælge en større pakning af foderet.