Select Page

Hvis du skal holde polterabend, er det vigtigt at have den rette indretning, eller snarere dekoration til festen. En polterabend bør være uforglemmelig og derfor skal man ikke gå ned på udstyr og festlig pyntning. Men indretning af lokalet for festen er lige så vigtig. Hvis du ved, at det skal holdes hos dig, kan du passende her finde noget inspiration til festen. 

hund med sygeplejeudstyr

Den rette indretning til en fest

Når det kommer til at indrette hjemmet til et festligt selskab, er der flere ting man skal overveje. Hvilket form for selskab kommer der? Er der alkohol involveret? Mange forbinder polterabend med alkohol, men det er ikke nødvendigvis alle, der gør det. Hvis du regner med at gæsterne kan blive fulde, vil det være fornuftigt at gemme de mest dyrebare ting i hjemmet væk. Ikke på grund af tyveri, men mere for at passe på det. Der kan hurtigt ske hændelige uheld, så det kan du lige så godt være på forkant med.

Du kan også indrette dit hjem efter, hvor let det er at komme rundt og eventuel også med en dug på bordet. Så er dit hjem bedst indrettet og “sikret” mod en polterabend.

Find en sjov gimmick til festen

Når du så har indrettet dit hjem passende til festen, kan du lede efter sjove gimmicks, som gæsterne kan more sig med. En polterabend gimmick kan være en oppustelig dukke, shotglas eller morsomme briller. Tit er de også lidt frække i stilen, hvilket mange finder ganske sjovt. Det er dog ikke alle der synes de frække gimmicks er sjove, så husk også på, hvilke gæster der kommer. Der skal gerne være noget til alle. Disse gimmicks kan bruges bare til sjov, eller de kan indgå direkte i festen, som en del af en leg, alt efter hvilken gimmick du vælger. Snak med de andre gæster om, hvordan de kan inkorporeres bedst i festen, så de ikke går til spilde.

planter og brudeskærf

Husk at en polterabend ofte flytter sig

En polterabend foregår sjældent det samme sted hele dagen og aftenen, da der ofte er planlagt mange forskellige aktiviteter. Derfor kan det også være sjovt at finde nogle ting, som er festlige, og som kan komme med jer rundt. Det kan for eksempel være et skærf til bruden eller en sjov hat til gommen. Det skal være noget der kan bevare den festlige stemning, uden at det bliver besværligt at bære rundt på.