Select Page

Alle mennesker har grundlæggende set de samme behov. Vi skal have den rette hvile, sund og nærende mad og en passende mængde motion. Unge som gamle skal have motion hver dag for at have en krop og psyke i balance. Som voksen er det et valg man selv skal træffe hver evig eneste dag. Men børn har brug for en hjælpende hånd og de rigtige rammer for at opnå dagens motion.

Bevægelse til dit barn

Det vigtigste i verden er, at dit barn har det godt og er sundt. En vigtig faktor i dette mål er at sørge for, at dit barn får den rette mængde bevægelse. Dette kan nemmest imødekomme ved at skabe de rigtige rammer for barnet og sørge for, det er nemt og lige til at bevæge kroppen. Det skal være nemt og ukompliceret – så er det sjovere. Med et hoppedyr kan du let få dit barn i bevægelse. Hoppedyr er et fantastisk redskab til god motorisk leg. Det styrker både dit barns balanceevner og danner et grundlag for at opbygge muskulaturen i hele kroppen og især i benene. Får dit barn styr på balancen i en tidlig alder vil det hurtigt blive dygtigt til at begå sig og bruge kroppen.

barn

Børn helt ned til 1,5 eller 2 år kan starte med at bruge et hoppedyr, selvom hoppedyrene er mærket til +3 år. Det betyder bare at hvis børn under 3 år skal bruge hoppedyret, skal det være under opsyn.

Vælg et hoppedyr der passer ind i indretningen

I Danmark er det ikke nogen hemmelighed at mange holder danskere holder af nordisk indretning. Den nordiske indretning er kendetegnet ved jordnære farver og nuancer og generelt et udsnit af farver, der er nemme at finde i naturen. Man tænker grønne planter, grålige sofaer og eventuelt en anelse bambus-materiale. Generelt er den røde tråd i den nordiske indretning, at det er afslappende for øjnene, og der ikke er for mange spraglede farver og detaljer.

Det kan dog være en udfordring at få et hoppedyr til at passe ind indretningen. Der er intet som legetøj og plastikelementer, der kan ødelægge den rolige stemning, den nordiske indretning forsøger at opnå. Et tip til at opretholde din nordiske indretning er, at gå efter legetøj i farver der passer til resten af rummet. Det er et svært tip, da meget legetøj er farverigt, og børn som oftest vælger det mest farverige, hvis du spørger dem, hvad de vil have. Køb derfor nogle fine kurve, som du har lyst til at have stående fremme. På den måde kan du nemt lukke luften ud af hoppedyret og pakke det væk.