Select Page

Synes du også, at din garageport efterhånden hænger lidt med murstenene? Måske er det en gammel garage, der ikke har fået opmærksomhed lidt for længe, og dét ville være ærgerligt ikke at gøre noget ved! I denne artikel får du nemlig fifs til, hvordan du får den gamle garage til at stå som ny med vindskede på carporttaget!

 

Find den rette vindskede

Når du skal begynde dit projekt, er det først og fremmest udtryk, du skal have i fokus. Hvilken farve vil gå godt til carporten eller til garagen? Du kan kigge efter et udvalg af vindskede hos Profil Tech, så du er helt sikker på at vælge rigtigt i første omgang!

Mål længden og højden af carporten, så du har de korrekte mål, når du skal bestille din vindskede. Inden vindskeden påmonteres, skal du også sikre dig, at taget er rent og frit for eventuel løs maling eller materialer eller blade, der kan ligge deroppe.

 

Sådan påmonteres vindskeden

Når vindskeden skal påmonteres carportens tag, skal du benytte beslag og værktøj, der kan hjælpe med at fastgøre vindskeden. Er vindskeden af træ, kan du bruge søm eller skruer til at sikre vindskeden på taget. Ved vindskeder af vinyl eller af metal, skal du i stedet følge producentens anvisninger for fastmonteringen, for ellers risikerer du ikke at udføre arbejdet korrekt, og i værste tilfælde falde vindskeden ned. Sørg for at placere vindskeden jævnt langs taggavlen og sikre, at den er i vatter.

Når vindskeden er korrekt monteret, kan du tilføje eventuelle afsluttende detaljer eller dekorative elementer efter eget valg. Du kan male eller behandle vindskeden for at matche resten af garagens udseende eller give den et kontrastfuldt udseende. Det er også vigtigt at foretage regelmæssig vedligeholdelse af vindskeden ved at rengøre den og kontrollere eventuelle tegn på skader eller forvitring!