Select Page

Mangler du inspiration til at indrette dit hjem på ny? Nogle gange kan det trygge blive så velkendt, at det bliver kedeligt. Prøv at opsøge nye kilder til inspiration; måske endda en anden kultur? Rejs ud i verden og se, hvordan de indretter andre steder, og tag inspirationen med hjem.

Kvinde i lufthavn

Det velkendte

Ens hjem skal være trygt, behageligt og velkendt, men aldrig kedeligt. Du er konstant i udvikling som menneske, og da det er meningen, at dit hjem skal reflektere dig, giver det kun mening, at dit hjem har brug for en opgradering engang imellem for at følge med din udvikling. Det er for eksempel ofte en meget lærerig oplevelse, når man er ude at rejse, så det giver også god mening, at du tager en lille bid af den rejse med hjem. Det giver dit hjem noget nyt, så det ikke bare er det samme igen og igen.

Stilen i andre lande

Mange andre lande har helt andre stile, end vi har her i Danmark. Stilen er blevet påvirket af mange forskellige ting i det enkelte land; vejret, historien og hvilke materialer, der var tilgængelige. De har farvekombinationer, kombinationer af materialer og mange andre spændende ting, som vi gør anderledes. Så det kan være en god idé at rejse ud at se det, så du kan tage gode idéer med hjem i kufferten. Du kan spare penge på billige rejser, så du kan hoppe på en flyver og tage af sted.

Husk på…

Husk på lige at tænke over, hvad du bliver inspireret af i landet. Det er én ting at blive inspireret af spændende farvekombinationer, men det er noget helt andet at kopiere alt, hvad du ser, eller stille de samme religiøse figurer op i dit hjem. Danskerne har typisk ikke religiøse symboler i eller konnotationer i deres hjem, men det kan der være i andre lande. Derfor kan det være en god idé at lave et baggrundstjek på det, du er blevet inspireret af, så du ikke pludselig står med et religiøst symbol i stuen, eller så du i det mindste kender historien bag det.

Japansk by

Prøv noget anderledes

Som sagt, så er det sundt at prøve noget nyt engang imellem, så du skal ikke være bange for at hoppe på en flyver og tage af sted i jagten på inspiration. Der er mange andre måder at indrette på, end hvad vi gør i Danmark, men det er ikke nemt at finde ud af, hvis man ikke har set de andre stile.