Select Page

Rigtig mange danskere er glade for en nordisk indretning i deres hjem. Men der er også en hel del, der finder inspiration udefra. Det kan både være asiatisk, afrikansk og en masse andet. Noget, mange er glade for, er en spansk indretningsstil. Det er nemlig en indretningsstil, der er meget tæt på naturen, hvilket rigtig mange holder af.

soveværelse

Føl dig forbundet med naturen med en spansk indretningsstil

Noget, man ofte ser i spanske hjem, er forskellige materialer fra naturen. Her er der især tale om sten og træ. Det er for eksempel gulv, paneler og loft i træ. Ofte ser man huse, hvor kun noget af det er i træ, hvilket kan lyde lidt mærkværdigt. Men faktisk ser det fantastisk flot ud, når det er opført korrekt. Søger du et hus i Spanien, kan du finde forskellige muligheder her. Noget, man ofte ser i spanske huse, er hvide vægge. Disse er naturligvis ganske almindelige, men der er noget over dem i flotte, spanske huse. For de passer nemlig perfekt til et flot gulv og loft af træ. 

Noget, man også ofte støder på i spanske huse, er keramik, lavet af naturlige materialer. Det er bestemt noget, der komplimenterer de flotte, hvide vægge samt det smukke træ, man ofte finder i et spansk hjem. Keramik er naturligvis også noget, vi har i Danmark og så mange andre lande. Men der er noget særligt over det i de flotte hjem, man ser i Spanien.

spisebord og stole

Vil du have en fornemmelse af Spanien i dit hjem, er der meget inspiration

Et hjem i Danmark kan nok aldrig helt komme til at føles som et spansk hjem. For det er ikke kun selve udseendet med design og materialer. Det er også den omkringliggende natur samt klimaet, der skaber et spansk hjem. Selvom vi har vores varme dage i Danmark, er det spanske klima noget anderledes. Men ikke desto mindre kan du sagtens hente en masse inspiration til dit eget hjem fra Spanien. 

Hvis du ikke synes, at et spansk inspireret hjem passer ind i danske omgivelser, er der heldigvis andet at lade dig inspirere af. Den klassiske nordiske stil er nemlig også forbundet med naturen. Her er det også især træ, der er dominerende. Det er for eksempel flotte plankeborde samt andet inventar som stole, sofabord og lignende. Nogen bor endda i træhuse, fordi de elsker naturen og følelsen af at være forbundet med de smukke træer, der danner rammerne for deres hjem. Der er altså mange muligheder – det er bare med at finde det, du er til.