Select Page

Det kan være meget sjovt at komme lidt i nærkontakt med sin danske rødder og klæde sig ud som en viking som sit halloween kostume. På den måde kombinerer man noget nyt og moderne med nogle ældgamle rødder.

Derfor er der sjovt at være viking

Det kan være utroligt sjovt at klæde sig ud som viking her til halloween. Hvorfor? Det kan først og fremmest være lidt sjovt at komme i nærkontakt med vores forfædre, som trods alt lagde grogrund til den danske stat vi har i dag. På den måde kan man virkelig komme lidt i nærkontakt med nationalfølelsen og sine danske rødder.

Derudover er vikingerne også nogle skønne historiske personer at kunne klæde sig ud som. På sin tid var vikingerne frygtede overalt i den nordlige halvkugle og de kom da også vidt omkring. De var langt fremme foran deres tid, hvad eksempelvis angår søfartsteknologi.

Derudover var vikingerne også en del fremme i skoene hvad angår ligestilling mellem kønnene. Kvinder havde måske ikke lige så meget frihed som i vores moderne tider. Men på mange andre områder var frie kvinder ligestillet med mænd og kunne selv bestemme deres skæbne. Det kan derfor også være meget sejt som voksen kvinde at klæde sig ud som en rigtig vikingedame og tænke på, hvordan ens liv måske ville have været, hvis man levede dengang.

kostume

Køb dit kostume på nettet

Hvis du gerne vil have fat i et rigtigt godt viking kostume, så er det en god ide at købe det på nettet. Det er begrænset, hvad de har på lager af lige disse former for kostumer i din lokal kostumebutik – hvis du altså overhovedet har sådan en. Derfor kan du også meget nemmere finde frem til et godt kostume på nettet, da der generelt er et større udvalg.

Derudover kan du være heldig at finde det til nogle lave priser. Men vær dog en smule opmærksom på ikke at købe det alt for billigt, hvis du gerne vil købe det igen.

Køb kvalitet og genbrug det

Størstedelen af halloween kostumer er forholdsvis billige og det er de, fordi de er lavet i meget dårligt materiale. Det er nemlig ikke designet til, at man skal bruge det igen og igen i de kommende år. Men det kan nu være en god ide at finde et vikingekostume i god kvalitet, som du kan bruge igen fremover.

På denne måde vil du altid have et flot kostume at kunne hive frem. Og derudover vil det ofte også se en del bedre ud – og føles rarere – når du har det på kroppen. Det kan altså godt betale sig at investere i en højere kvalitet, hvis du ved at du i fremtiden også vil klæde dig ud som en viking til halloween.