Select Page

Nogle mænd mister deres hår i takt med, at de når op i alderen. Det det kan man med nutidens teknologi gøre noget ved. Hårtransplantationer er et middel, som mange har gjort brug af i forsøget på at få en flot frisure.

I mange tilfælde kan man ikke se hvem, der har fået foretaget sig en hårtransplantation, men i andre tilfælde kan man godt se hvem, der ikke har fået foretaget sig en hårtransplantation.

Det er for mange vigtigt at have en fyldig frisure, af forskellige årsager.

mand med skæg og hår

Udseende er ikke alt

Selvtillid er vigtigt og udseendet kan være en del af hele en selvtillid. Altså, giver det god mening at investere lidt i ens udseende, fordi det i sidste ende kan have indflydelse på ens selvtillid. 

Du kan få fortaget en billig hårtransplantation, som gør hele forskellen. Det kan være en hurtig måde at gøre din frisure mere fyldig på.

Mange folk skal gå meget op i deres frisure. Nogle af dem har en tendens til at sammenligne sig selv med andre og bliver triste, når det går for meget op i deres frisure. Ens frisure skal aldrig være kilde til sorg. 

Den skal bære en vis stolthed, som man er glad for at vise frem.

hår til alle sider

Mød nye mennesker uden tøven

Indadvendte folk kan jo have svært ved at møde nye mennesker, oven i det at være flov over sin frisure kan det være en ekstra udfordring for dem. 

Hvis du er lidt indadvendt, så skal du gøre det nemmere for dig selv ved at blive stolt af den frisure. Det kan du gøre på forskellige måder. En god måde at gøre det på er ved at acceptere det som det er. En anden måde er at gøre noget ved det.

Det er som stoicismen siger: Enten kan du gøre noget ved det eller være ligeglad med det, hvis du har et problem.

Det er den samme måde man skal gribe sin frisure an på. Hvordan man vælger at gøre noget ved det er selvfølgelig op til en selv, men en hårdtransplantation kan være en god løsning for nogen.

Måden du kan blive ligeglade med det, er ved at meditere. Det er meget værdifuldt at være ligeglad, så det kunne være en god ide at øve med noget meditation. Det er ikke hvilken som helst meditation men én bestemt meditation hvor du tænker over din problemer og tackler dem.

Naval Ravikant anbefaler en god måde at meditere på. Hans udfordring til dig omfatter 60 dage med 60 minutters meditation.